یک بشقاب اسپاگتی را میشود با خیلی چیزها خورد...
تر کیبی از گوشت، قارچ، گوجه فرنگی، پیاز، فلفل دلمه، پنیر، اسفناج، خامه، سس سفید، مرغ، ماهی، حتی گل کلم، هویج، بادمجان یا اسفناج، و البته روغن زیتون، سیر، سبزیهای معطر و ادویه میتوانند به یک بشقاب از این رشتهی دراز و خوشخوراک طعمهای مختلف و بعضاً عجیب و غریب بدهند.
حالا همهی اینها که گفتم، حکایت همین وبلاگ است. در این وبلاگ، اسپاگتی را به حساب حرفایی که میزنم بگذارید؛ در هر پست، این حرفها ممکن است یک مزه داشته باشند. بعضی وقتا فلفل سسش یک کم زیاد میشود و اسپاگتی چیلی نوش جان میکنید، بعضی وقتا هم ممکن است یک اسپاگتی بینمک و بیمزه یا ترش و چهره درهم کننده داشته باشیم، یک وقتهایی هم یک کم ادویهی اضافه میتواند اسپاگتیمان را تلخ کند، حتی با وجود تجربیات زیاد من(!) هنوز هم ممکن است اسپاگتی شفته و خمیری از کار در بیاید و البته بعضی وقتها یک کم تعلل میتواند باعث سرد شدن و به قول معروف «از دهن افتادن» اسپاگتیمان بشود.
بله... یک بشقاب اسپاگتی را میشود با خیلی چیزها خورد...
۱ نظر:
سلام عزيز!! حالت چطوره؟ خيلي كارت درسته!!
ارسال یک نظر